Ledigt jobb för psykolog i Jönköping

Är du intresserad av att ta dig an uppdrag inom barnpsykiatrin? Nu söker vi en psykolog för arbete med NP-utredningar av barn och unga.

Uppdraget innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som psykolog inom psykiatrin. Du kommer arbeta självständigt och få möjlighet till att utveckla din kompetens inom området.

Vi söker dig med 1 års erfarenhet av NP-utredningar på barn och unga.

Att ta uppdrag som psykolog via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som psykolog hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Varför psykologuppdrag i Jönköping?

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Svenqr Kåcgåkhjd
Tidsperiod
21-22
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Musaibrjtgfh gficb Håsbåiqup
Region/kommun
Jönköping/Uæbnåkaps
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka