Agila söker psykolog till psykologbemanningsuppdrag i Jönköping

Nu söker vi dig, leg psykolog som vill ha ett givande handledningsuppdrag!

Till uppdraget söker vi en psykolog som kan bidra med sin kunskap och tidigare erfarenhet av Processhandledning, Metodhandledning, Ärendehandledning och/eller KBT-handledning. Du kan visa intresse för en eller flera av dessa handledningsområden.

Detta uppdrag berör handledning inom Socialförvaltningen.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som psykolog

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som psykolog på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför psykologarbete i Jönköping?

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Juedswmtgss Rdkqcjli ibijmk
Tidsperiod
15-14 (2024)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cqomlpqpr aF iccce Bpkgalho
Region/kommun
Jönköping/Kplbsnnp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka