Agila söker psykolog till uppdrag i Jönköping

Är du intresserad av att ta dig an uppdrag inom barnpsykiatrin? Nu söker vi en psykolog för arbete med NP-utredningar av barn och unga.

Uppdraget innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som psykolog inom psykiatrin. Du kommer arbeta självständigt och få möjlighet till att utveckla din kompetens inom området.

Vi söker dig med 1 års erfarenhet av NP-utredningar på barn och unga.

Att jobba som psykolog via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är psykolog. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som psykolog hos oss.

Jönköping en spännande plats för psykologtjänst

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som psykolog hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cduomf Væfcåtrpg
Tidsperiod
22
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ujyocmjravoa iaeig Qæjlædpro
Region/kommun
Jönköping/Sågoåtkxb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka