Vi söker psykolog till psykologbemanningsuppdrag i Jönköping

Är du intresserad av att ta dig an uppdrag inom barnpsykiatrin? Nu söker vi en psykolog för arbete med NP-utredningar av barn och unga.

Uppdraget innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som psykolog inom psykiatrin. Du kommer arbeta självständigt och få möjlighet till att utveckla din kompetens inom området.

Vi söker dig med 1 års erfarenhet av NP-utredningar på barn och unga.

Att ta psykologuppdrag som psykolog via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som psykolog ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta psykologuppdrag i Jönköping

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som psykolog. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Peter Nilsson
Peter Nilsson / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dnucxo Mæsyæjhif
Tidsperiod
5 (2023)-22 (2023)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lsqwwfqfihua dfafg Wåeaåerxn
Region/kommun
Jönköping/Påsyæasnf
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka