Vi söker psykolog till uppdrag i Jönköping

Är du intresserad av att ta dig an uppdrag inom barnpsykiatrin? Nu söker vi en psykolog för arbete med NP-utredningar av barn och unga.

Uppdraget innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som psykolog inom psykiatrin. Du kommer arbeta självständigt och få möjlighet till att utveckla din kompetens inom området.

Vi söker dig med 1 års erfarenhet av NP-utredningar på barn och unga.

Varför ta psykologbemanningsuppdrag hos Agila?

I rollen som psykolog hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta psykologtjänst i Jönköping

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iyaotr Kæitæxwsy
Tidsperiod
13-22
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ohpyexujfokv cdcfg Våmtæxljd
Region/kommun
Jönköping/Xæseænwcx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka