Agila söker psykolog till psykologbemanningsuppdrag i Møre og Romsdal

Drömmer du om att ta dig ett uppdrag i Norge? Välkommen som psykolog till denna klinik som erbjuder ett trivsamt och välkomnande arbetsklimat.

Här arbetar man i team för att erbjuda bästa möjliga vård till alla patienter. Som psykolog på denna arbetsplats kommer du arbeta med behandling- och utredningsarbete mot barn.

Du behöver ha norsk legitimation för detta uppdrag.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som psykolog

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som psykolog ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Møre og Romsdal en spännande plats för psykologarbete

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Møre og Romsdal
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oxmqurc Eelxwph - Ndpbu
Tidsperiod
47-17 (2023)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gwmcctvej a Gkyyf
Region/kommun
Møre og Romsdal/Gkrcy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka