Vi söker psykolog till psykologbemanningsuppdrag i Nacka

Nu söker vi dig som vill ta dig an ett längre handledningsuppdrag. För den ena gruppen bör du ha minst fem års erfarenhet av handledning inom socialtjänst. För den andra gruppen bör du ha minst två års erfarenhet av att ha handlett personal som arbetar med barn och unga och/eller våld i nära relationer för vuxna (VINR). Det går att visa intresse för båda eller en av grupperna.

Du ska inneha en handledarutbildning på högskolenivå.

Handledningen ska vara ärendeinriktad så du ska ha erfarenhet kring detta sedan tidigare.

Psykologtjänst via Agila psykolog

Som psykolog hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Psykologuppdrag i Nacka

Nacka är känt för sin oerhört vackra natur. Här kan du besöka Nackareservatet med sina många olika cykelspår och gångstigar. Cyklisten Gary Fisher har faktiskt omnämnt nackareservatets cykelspår som några av de bästa i världen! På vintern kan du åka både långfärdsskridskor och längdskidor i natursköna Hellasgården och sedan avsluta dagen med bastubad. I Nacka är kändistätheten hög, här kan du bland annat hitta folkkära Hasse Aro och Agneta Sjödin som är bosatta i kommunen.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Konsultchef
Nacka
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pemkr - Åacufpoujcvqoutrh deow nfgpdqljnj Hojc gsw Fcqk sqns IESF (gårk f dæna flfjwqal)
Tidsperiod
37-36 (2025)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ihmiyafæsmc ff gea ce Llkjr
Region/kommun
Stockholm/Nacka
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka