Vi söker psykolog till uppdrag i Norrbotten

Nu söker vi dig, leg psykolog som vill ha ett givande handledningsuppdrag!

Till uppdraget söker vi en psykolog som kan bidra med sin kunskap och tidigare erfarenhet av denna typ av arbete. Du ska ha handledarutbildning samt minst 2 års erfarenhet inom handledning

Detta uppdrag berör personalhandledning inom flera olika områden.

Att ta uppdrag som psykolog via Agila psykologbemanning

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som psykolog ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Norrbotten en spännande plats för psykologjobb

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sahar Neshad
Sahar Neshad / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ywobpnytnyc Xvhtå pnkkyr
Tidsperiod
48-52 (2024)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tfhspbpenkåsiw h IKHEÆ
Region/kommun
Norrbotten/Lndgæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka