Vi söker psykolog till uppdrag i Norrbotten

Agila söker en psykolog för arbete med behandlingsarbete mot barn och unga i norra Sverige.

Uppdraget är på en omfattning om 50-100% och löper fram till 30 april 2023.

Vi söker dig med 1 års tidigare erfarenhet från behandling av barn och unga. Krav för uppdraget är att man ska vara väl förtrogen med KBT-behandling.

Att jobba som psykolog via Agila

Som psykolog hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Att ta psykologjobb i Norrbotten

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som psykolog hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sahar Neshad
Sahar Neshad / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
ARL Sådfhwlnk/Kocnjh
Tidsperiod
12-17
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eægbrobka eb hbieg Påyblattx
Region/kommun
Norrbotten/Ulajrn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka