Psykolog sökes till jobb i Norrbotten

Agila söker en psykolog för arbete med behandlingsarbete mot barn och unga i norra Sverige.

Uppdraget är på en omfattning om 100% och löper fram till 30 april 2023.

Vi söker dig med 1 års tidigare erfarenhet från behandling av barn och unga. Krav för uppdraget är att man ska vara väl förtrogen med KBT-behandling.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som psykolog

Som psykolog hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Psykologjobb i Norrbotten

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sahar Neshad
Sahar Neshad / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
WOU Gåkxpxhly/Rvxhwv
Tidsperiod
47-17 (2023)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cåbpnpldx di acfbg Måbiqgqei
Region/kommun
Norrbotten/Scdlst
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka