Ledigt jobb för psykolog i Norrbotten

Agila söker nu en psykolog för arbete med behandlingsarbete mot barn och unga i norra Sverige.

Uppdraget är på en omfattning om 50-100% och löper fram till årsskiftet.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet från behandling av barn och unga. Krav för uppdraget är att man ska vara väl förtrogen med KBT-behandling samt inneha tre års erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatri.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som psykolog

Att arbeta som psykolog kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Psykologarbete i Norrbotten

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sahar Neshad
Sahar Neshad / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Låxltohnpåqshc - LXL Fwlhå
Tidsperiod
12-52
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wrhpæ bppeibi hgg if Gdujå
Region/kommun
Norrbotten/Evdwæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka