Bemanningsuppdrag för psykolog i Norrbotten

Söker du arbete som utredande psykolog? Då är detta jobb för dig.

Agila söker nu fler psykologer som är intresserade av utredningsarbete i Norrland. Arbetet omfattar till stor del utredningsarbete för barn och ungdomspsykiatrin och kan variera i antal utredningar.

Har du erfarenhet av utredningsarbete är du varmt välkommen med din ansökan.

Varför ta psykologbemanningsuppdrag via Agila?

I rollen som psykolog hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför psykologjobb i Norrbotten?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa psykolog. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Glayol Rouzveh
Glayol Rouzveh / Teamchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Asmmys Wgtoibsjga
Tidsperiod
48-52
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Amhtfcovædmp ee fhcdd Råqav Jgirpixwt
Region/kommun
Norrbotten/Fdueæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka