Bemanningsuppdrag för psykolog i Norrbotten

Agila söker en psykolog för arbete med behandlingsarbete mot barn och unga i norra Sverige.

Uppdraget är på en omfattning om 100% och löper fram till årsskiftet.

Vi söker dig med 1 års tidigare erfarenhet från behandling av barn och unga och känner sig trygg i sin yrkesroll som psykolog. Krav för uppdraget är att man ska vara väl förtrogen med KBT-behandling.

Att ta psykologtjänst som psykolog via Agila

Att arbeta som psykolog kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Psykologjobb i Norrbotten

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sahar Neshad
Sahar Neshad / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
FBI Oåpwfqxro/Guaqnl
Tidsperiod
1 (2024)-26 (2024)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xæqajqmkf id deeeh Qæilnaejr
Region/kommun
Norrbotten/Askmuk
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka