Vi söker psykolog till uppdrag i Norrbotten

Nu söker vi dig, leg. psykolog som vill ha ett givande uppdrag inom skolverksamhet.

Till uppdraget söker vi nu en skolpsykolog som kan bidra med sin kunskap och erfarenhet för främst utredningarbete i lägre omfattning.

Uppdraget innebär punktinsatser av IF-utredningar och viss handledning vilket kräver tidigare erfarenhet av utredningar och bedömningar. Tidigare arbete som skolpsykolog och/eller arbete med barn och unga är meriterande.

Psykologjobb via Agila psykolog

Att arbeta som psykolog kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Psykologjobb i Norrbotten

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som psykolog på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sahar Neshad
Sahar Neshad / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mutlrerbqu Hpnjiåwjyj
Tidsperiod
5 (2024)-5 (2026)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tcavtwouj ig fgghb Wjxtsoaebm
Region/kommun
Norrbotten/Cfkhkysjhc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka