Psykolog sökes till tjänst i Norrbotten

Nu söker vi dig, leg. psykolog som vill ha ett givande uppdrag inom skolverksamhet.

Till uppdraget söker vi nu en skolpsykolog som kan bidra med sin kunskap och erfarenhet för främst utredningarbete i lägre omfattning.

Uppdraget innebär punktinsatser av IF-utredningar och viss handledning vilket kräver tidigare erfarenhet av utredningar och bedömningar. Tidigare arbete som skolpsykolog och/eller arbete med barn och unga är meriterande.

Psykologuppdrag via Agila psykolog

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som psykolog hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Psykologjobb i Norrbotten

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sahar Neshad
Sahar Neshad / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tiiyclxtnu Rnfygæshln
Tidsperiod
5 (2024)-5 (2026)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sbbvmtuft eg bddcc Vuxxoqtcjx
Region/kommun
Norrbotten/Nxpjxfkkvi
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka