Bemanningsjobb för psykolog i Norrbotten

Nu söker vi dig leg. psykolog som vill ha ett givande uppdrag inom skolverksamhet.

Till uppdraget söker vi nu en skolpsykolog som kan bidra med sin kunskap och erfarenhet. Här erbjuds du ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att bredda din kompetens.

Uppdraget omfattar sedvanligt arbete som skolpsykolog och genomförande av IF-utredningar vid behov.

Att ta tjänst som psykolog via Agila psykologbemanning

Som psykolog hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Psykologuppdrag i Norrbotten

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sahar Neshad
Sahar Neshad / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aktmrlsjtctmyrhyr
Tidsperiod
31-22 (2025)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fhoknxrjublnhhxsg iii hf Yhrlmvmv
Region/kommun
Norrbotten/Kdfqmnqe
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka