Agila söker psykolog till psykologbemanningsuppdrag i Nykvarn

Nu söker vi dig, leg. psykolog som vill ha ett givande uppdrag inom skolverksamhet.

Till uppdraget söker vi nu en psykolog som kan bidra med sin kunskap och erfarenhet. Här erbjuds du ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att bredda din kompetens.

Uppdraget innebär punktinsatser av IF-utredningar.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som psykolog

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som psykolog, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Nykvarn en spännande plats för psykologarbete

Nykvarns kommun är till invånarantalet Stockholms läns minsta kommun. Vandra i vacker natur eller bada i en av Sveriges renaste sjöar. Avnjut en god bit mat i kvällssolen eller smaka av Norra Europas största kak- och tårtbord i slottsmiljö. Vill du se vackra ting och shoppa - Mångfaldens hus i Turinge. Känt för sitt enormt stora utbud, tillhörande restaurang och delibutik till bredden fylld med goda smaker och dofter. I princip allt, förutom kocken, bord och stolar i restaurangdelen, går att köpa och ta med sig hem. Har du gröna fingrar? Den äldsta trädgårdsanläggningen i Nykvarn kommun skapades av Johan Didrik Duwall år 1780. Anläggningen är arkitektoniskt upplinjerad, genomkorsad av raka vägar och kantade av alléer.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Glayol Rouzveh / Teamchef
Nykvarn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aqxkbkl Uousræfrrw
Tidsperiod
15-18
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ifæoqåehphåoud fc ace hf Gyxfcis
Region/kommun
Stockholm/Nykvarn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka