Vi söker psykolog till psykologbemanningsuppdrag i Södermanland

Nu söker vi dig, leg psykolog som vill ha ett givande handledningsuppdrag!

Uppdraget består i handledning till personal som möter personer med funktionsnedsättningar inom verksamhetsområdet. Handledningen ska utgå från ett pedagogiskt förhållningssätt (tydliggörande pedagogik) med fokus att främja/stärka samsyn och samverkan mellan de olika personalgrupperna inom funktionshindersomsorgen.

För detta uppdrag ska du ha minst 5 års erfarenhet av professionell handledning.

Att ta psykologjobb som psykolog via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är psykolog. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt psykologuppdrag.

Södermanland en spännande plats för psykologjobb

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som psykolog på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gxsnykqkqpl Qclænqræg saltwm
Tidsperiod
9-52
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wecåhkyåo warhea dbcda Kaaågbdæs
Region/kommun
Södermanland/Lacæpcpær
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka