Agila söker psykolog till uppdrag i Södermanland

Nu söker vi dig, leg psykolog som vill ha ett givande handledningsuppdrag!

Uppdraget består i handledning till personal som möter personer med funktionsnedsättningar inom verksamhetsområdet. Handledningen ska utgå från ett pedagogiskt förhållningssätt (tydliggörande pedagogik) med fokus att främja/stärka samsyn och samverkan mellan de olika personalgrupperna inom funktionshindersomsorgen.

För detta uppdrag ska du ha minst 5 års erfarenhet av professionell handledning.

Att ta tjänst som psykolog via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som psykolog hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Psykologarbete i Södermanland

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sdmmcsdhyya Psvædpbæj gpgyys
Tidsperiod
5-52
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Meaæouiæt hrfgth ahhia Gauæmewæm
Region/kommun
Södermanland/Ibqægioæh
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka