Agila söker psykolog till psykologbemanningsuppdrag i Södermanland

Nu söker vi dig som kan utföra psykologutredningar i syfte att kartlägga individens svårighet att återgå till eller komma in på arbetsmarknaden.

Arbetsuppgifterna omfattar screening för psykisk ohälsa samt eventuell efterföljande utredning, dokumentation av alla möten med projektdeltagare och samordning med projektmedarbetare.

För detta uppdrag behöver du som leg. psykolog inneha kulturell kompetens och förutom kunna tala/skriva svenska även ha kunskap i arabiska/somaliska samt gå in som underleverantör med eget AB.

Varför ta psykologtjänst via Agila?

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som psykolog hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Psykologjobb i Södermanland

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Konsultchef
Södermanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Grjljs Pånricwnaggl - Qmqvnhoiecvutpusbxu hæ gbkmdo
Tidsperiod
39-31 (2025)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wpsxuxqmkjuæmwr e dahic Gqyæeyrt
Region/kommun
Södermanland/Rmsæihpk
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka