Vi söker psykolog till uppdrag i Skåne

Söker du ett nytt uppdrag inom primärvården? Välkommen som psykolog till denna vårdcentral som nu söker dig med erfarenhet av internetbaserad KBT!

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som psykolog på vårdcentral. Du ska ha tidigare erfarenhet av primärvård.

Uppdraget är på deltid.

Att ta psykologjobb som psykolog via Agila

Att arbeta som psykolog hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför psykologjobb i Skåne?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Omiaruh Aåegtlnorow Pchnæ
Tidsperiod
3-22
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sjp Ygtof Rjlcbewu sæj gb N gifeb Hoxbå
Region/kommun
Skåne/Qrnmæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka