Vi söker psykolog till uppdrag i Skåne

Söker du ett nytt uppdrag inom primärvården? Välkommen som psykolog till denna vårdcentral som nu söker dig med erfarenhet av internetbaserad KBT!

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som psykolog på vårdcentral. Du ska ha tidigare erfarenhet av primärvård.

Uppdraget är på deltid.

Att ta psykologjobb som psykolog via Agila

Arbetet som psykolog hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Psykologjobb i Skåne

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pvshfxt Yåyvdaaxsql Bkmrå
Tidsperiod
3-22
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iql Fkkge Wxawonju låg hh F gbhcg Kjxeå
Region/kommun
Skåne/Vorcæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka