Agila söker psykolog till uppdrag i Skåne

Nu söker vi dig, leg psykolog som vill ha ett givande handledningsuppdrag!

Till uppdraget söker vi en psykolog som kan bidra med sin kunskap och tidigare erfarenhet av denna typ av arbete. Du ska ha arbetat med handledning tidigare för att vara aktuell för detta uppdrag.

Detta uppdrag berör handledning inom bl.a. MBT, KBT, ACT, EMDR och PDT i södra Sverige.

Att ta psykologuppdrag som psykolog via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som psykolog på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Psykologuppdrag i Skåne

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dcbiokxqawq Dhongu Dtvqytii
Tidsperiod
48-18 (2025)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wsiobdqbscq gi bie ba Bvogå
Region/kommun
Skåne/Dbceå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka