Ledigt jobb för psykolog i Blekinge

Nu söker vi dig, leg psykolog som vill ha ett givande handledningsuppdrag!

Till uppdraget söker vi en psykolog som kan bidra med sin kunskap och tidigare erfarenhet av denna typ av arbete. Du ska ha arbetat med handledning tidigare för att vara aktuell för detta uppdrag.

Detta uppdrag berör handledning inom bl.a. MBT, KBT, ACT, EMDR och PDT i södra Sverige.

Att ta tjänst som psykolog via Agila

Att arbeta som psykolog kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta psykologjobb i Blekinge

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som psykolog. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ckiflxvkwpe Qtlykq Enkfjick
Tidsperiod
17-18 (2025)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Boglxxunsni bb ibf ih Bxikæ
Region/kommun
Blekinge/Jwsuhuewui
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka