Psykolog sökes till tjänst i Skåne

Nu söker vi dig, leg psykolog som vill ha ett givande handledningsuppdrag!

Till uppdraget söker vi en psykolog som kan bidra med sin kunskap och tidigare erfarenhet av denna typ av arbete. Du ska ha arbetat med handledning tidigare för att vara aktuell för detta uppdrag.

Detta uppdrag berör handledning inom bl.a. MBT, KBT, ACT, EMDR och PDT i södra Sverige.

Att ta psykologjobb som psykolog via Agila

I rollen som psykolog hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta psykologtjänst i Skåne

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tgwicleqfdg Fwnril Xnkibtdv
Tidsperiod
21-18 (2025)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jslnclqhwte id bbg ga Vqgxæ
Region/kommun
Skåne/Urotå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka