Bemanningsuppdrag för psykolog i Skåne

Söker du ett nytt uppdrag inom primärvården? Välkommen som psykolog till denna vårdcentral som nu söker dig med erfarenhet av internetbaserad KBT!

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som psykolog på vårdcentral. Du ska ha tidigare erfarenhet av primärvård.

Uppdraget är på deltid.

Varför ta psykologarbete via Agila?

Att arbeta som psykolog hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför psykologuppdrag i Skåne?

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fnnoosc Bæmqumddytk Xsnaæ
Tidsperiod
3-22
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dco Jxghc Jwtpijnn fåk gh P abgge Xjgaå
Region/kommun
Skåne/Cnqkæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka