Vi söker psykolog till uppdrag i Skåne

Söker du ett nytt uppdrag inom primärvården? Välkommen som psykolog till denna vårdcentral som nu söker dig med erfarenhet av internetbaserad KBT!

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som psykolog på vårdcentral. Du ska ha tidigare erfarenhet av primärvård.

Uppdraget är på deltid.

Att ta uppdrag som psykolog via Agila psykologbemanning

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som psykolog med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Psykologjobb i Skåne

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Obdrile Oæumsvoglom Nulcæ
Tidsperiod
3-22
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fvv Hrdvf Jlkbwxfh jåx ca O dagfd Oethæ
Region/kommun
Skåne/Lbsnå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka