Vi söker psykolog till uppdrag i Stockholm

Vi söker två legitimerad psykologer på heltid för ett uppdrag inom utredningsarbete! Du bör ha tidigare erfarenhet samt ha arbetat som psykologi minst 3 år.

Detta är en möjlighet för dig som psykolog att bidra med din kunskap och erfarenhet. Här erbjuds du ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att bredda din kompetens.

Att ta uppdrag som psykolog via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som psykolog hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Psykologjobb i Stockholm

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fxvos - Åivprb cwt Pxwqnjjbll
Tidsperiod
47-52
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jxjaxgf Kmuunwoteiff ib, cex Klkcmtrih
Region/kommun
Stockholm/Xdjywbsex
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka