Vi söker psykolog till uppdrag i Stockholm

Söker du ett nytt uppdrag inom primärvården? Välkommen som psykolog till denna vårdcentral som erbjuder ett trivsamt och välkomnande arbetsklimat.

Här väntar en utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Som psykolog bedömer, utreder och behandlar du patienter med varierande besvär. Arbetet kommer att innebära både nybesök och återbesök. Om du letar efter en stimulerande roll inom första linjens psykiatri passar detta uppdrag perfekt. Obs, arbetet sker på plats.

De söker dig som är psykolog med kompetens inom KBT, gärna med tidigare erfarenhet av primärvårdsnivå.

Varför ta psykologuppdrag via Agila?

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som psykolog med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Psykologjobb i Stockholm

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Peter Nilsson
Peter Nilsson / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fbpesw Kyuannybr
Tidsperiod
5-39
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ujxwydttåobd b hfebc Yrqht
Region/kommun
Stockholm/Fobrikvot
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka