Agila söker psykolog till uppdrag i Stockholm

Söker du ett nytt uppdrag inom primärvården? Välkommen som psykolog till denna vårdcentral som erbjuder ett trivsamt och välkomnande arbetsklimat.

Här väntar en utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Som psykolog bedömer, utreder och behandlar du patienter med varierande besvär. Arbetet kommer att innebära både nybesök och återbesök. Om du letar efter en stimulerande roll inom första linjens psykiatri passar detta uppdrag perfekt. Obs, arbetet sker på plats.

De söker dig som är psykolog med kompetens inom KBT, gärna med tidigare erfarenhet av primärvårdsnivå.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som psykolog

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som psykolog med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför psykologtjänst i Stockholm?

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som psykolog hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hhfgjk Avvghlbkv
Tidsperiod
23-39
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gajwjojgåemf i ffadc Qgdwg
Region/kommun
Stockholm/Ewjbaegeu
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka