Psykolog sökes till tjänst i Stockholm

Nu söker vi dig, leg. psykolog som vill ha ett givande uppdrag inom skolverksamhet.

Till uppdraget söker vi nu en psykolog som kan bidra med sin kunskap och erfarenhet. Här erbjuds du ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att bredda din kompetens.

Uppdraget innebär arbete som skolpsykolog och utredande psykolog. Uppdraget kräver att man har minst 3 års erfarenhet av arbete inom skolverksamhet.

Psykologarbete hos Agila psykolog

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som psykolog på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför psykologtjänst i Stockholm?

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sahar Neshad
Sahar Neshad / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Håhosiåilw Fkuiaædnqs
Tidsperiod
31-30 (2024)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iyoålxngttåtex ha fah di Våulxvåkyp
Region/kommun
Stockholm/Hæetixåfiy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka