Vi söker psykolog till uppdrag i Stockholm

Nu söker vi dig, leg psykolog som vill ha ett givande handledningsuppdrag inom det sociala området!

Till uppdraget söker vi en psykolog som kan bidra med sin kunskap och tidigare erfarenhet av denna typ av arbete. Du ska ha en handledarutbildning eller vara utbildad psykoterapeut.

Detta uppdrag berör bl.a. förvärvad hjärnskada, psykisk ohälsa, demens, traumaproblematik, kulturell kompetens, samsjuklighet, beroendeproblematik, krisarbete med individer och familjer, ungdomar med beroende/riskbruk, unga och kriminellt beteende, våld i nära relation, barn- och ungdomspsykiatri, hemmasittare (både barn och unga vuxna), konflikthantering, utåtagerande personer och socialt utsatta barn

Psykologtjänst via Agila psykolog

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som psykolog. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Psykologtjänst i Stockholm

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som psykolog på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Opivqiuharq Vkvct Roorfq
Tidsperiod
46-15 (2029)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tiqit qnvhpr Fuhey
Region/kommun
Stockholm/Qwylo
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka