Bemanningsarbete för psykolog i Stockholm

Nu söker vi dig, leg psykolog som vill ha ett givande handledningsuppdrag inom det sociala området!

Till uppdraget söker vi en psykolog som kan bidra med sin kunskap och tidigare erfarenhet av denna typ av arbete. Du ska ha en handledarutbildning eller vara utbildad psykoterapeut.

Detta uppdrag berör bl.a. förvärvad hjärnskada, psykisk ohälsa, demens, traumaproblematik, kulturell kompetens, samsjuklighet, beroendeproblematik, krisarbete med individer och familjer, ungdomar med beroende/riskbruk, unga och kriminellt beteende, våld i nära relation, barn- och ungdomspsykiatri, hemmasittare (både barn och unga vuxna), konflikthantering, utåtagerande personer och socialt utsatta barn

Att ta psykologjobb som psykolog via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som psykolog hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta psykologarbete i Stockholm

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ytrpkcmlymt Kqwiq Mnbqws
Tidsperiod
23-15 (2029)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Emokb tyuapb gef gc Txbam
Region/kommun
Stockholm/Qxogq
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka