Vi söker psykolog till uppdrag i Stockholm

Nu söker vi dig som vill ha ett spännande uppdrag inom företagshälsa!

Detta uppdrag är på distans och innebär punktinsatser inom samtalsbehandling. Du bör ha bred kompetens inom psykisk ohälsa med kunskap om stress, ångest och lättare missbruk.

Behandlingen sker via videosamtal, ej på plats.

Att ta tjänst som psykolog via Agila psykologbemanning

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som psykolog. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Psykologjobb i Stockholm

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
SegFdw
Tidsperiod
31-52
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Frknyykkm eh, fca gg Bahynuval
Region/kommun
Stockholm/Oeybvopgb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka