Vi söker psykolog till psykologbemanningsuppdrag i Stockholm

Söker du efter ett uppdrag i mindre omfattning som berör samtalsbehandling?

Nu har vi ett uppdrag som innefattar samtalsbehandling i låg omfattning. Arbetet utförs fysiskt på plats med viss möjlighet till distanssamtal.

Meriterande med erfarenhet av patienter med smärtproblematik eller trauma.

Att arbeta som psykolog via Agila

I rollen som psykolog hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Stockholm en spännande plats för psykologjobb

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cdiyp Nhudxmytpkcen
Tidsperiod
38-52
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xjoux Dmnebevvvxrqn Aochwdvgc eih ca Kvynd
Region/kommun
Stockholm/Klsortcye
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka