Bemanningsjobb för psykolog i Stockholm

Nu söker vi dig som har erfarenhet av utredningar på vuxna patienter för att fastställa LSS-målgruppstillhörighet personkrets 2 för vuxna.

Detta uppdrag gäller för punktinsatser under hösten 2023.

Testning och återgivning sker på plats på mottagningen, i övrigt kan arbetet ske på distans.

Psykologjobb hos Agila psykolog

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som psykolog hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför psykologjobb i Stockholm?

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vnfgluvp dqisgesdqe
Tidsperiod
40-52
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Isdwjqnnayd iæu f dfg fh Qeccxxyeo
Region/kommun
Stockholm/Wehmlxlxq
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka