Agila söker psykolog till psykologbemanningsuppdrag i Stockholm

Nu söker vi dig som vill ta dig an ett längre handledningsuppdrag. För detta uppdrag bör du ha tidigare erfarenhet av handledning av behandlare/SSK inom beroendespektrat. Önskvärt om kompetens inom KBT och psykoterapi.

Du ska vara utbildad psykolog/psykoterapeut och inneha en handledarutbildning på högskolenivå.

Handledningen sker för två arbetsgrupper, 1,5 h vardera under 2024 med möjlighet till förlängning..

Kontakta oss för mer information!

Att ta tjänst som psykolog via Agila psykologbemanning

Trivs du med att arbeta som psykolog men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för psykolog som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Att ta psykologarbete i Stockholm

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Djkbg - Bcwwakfrsmero xciaqqiislaqy, jwaldsdi ski awwjaakji
Tidsperiod
8-52
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bfokn wmtpci ace hd Jgskg
Region/kommun
Stockholm/Gsfyf
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka