Bemanningsarbete för psykolog i Trøndelag

Drömmer du om att ta dig ett uppdrag i Norge? Välkommen som psykolog till denna klinik som erbjuder ett trivsamt och välkomnande arbetsklimat.

Här arbetar man i team för att erbjuda bästa möjliga vård till alla patienter. Som psykolog på denna arbetsplats kommer du arbeta med behandling- och utredningsarbete mot barn.

Du behöver ha norsk legitimation för detta uppdrag.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som psykolog

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, psykolog, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför psykologuppdrag i Trøndelag?

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Trøndelag
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ejwbycy Gfijfro - Oteixtwct
Tidsperiod
47-17 (2023)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wnik Sijskvddmxk dl. bc Unbyvmtki
Region/kommun
Trøndelag/Rffunsyat
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka