Vi söker psykolog till psykologbemanningsuppdrag i Trøndelag

Drömmer du om att ta dig ett uppdrag i Norge? Välkommen som psykolog till denna klinik som erbjuder ett trivsamt och välkomnande arbetsklimat.

Här arbetar man i team för att erbjuda bästa möjliga vård till alla patienter. Som psykolog på denna arbetsplats kommer du arbeta med behandling- och utredningsarbete mot barn.

Du behöver ha norsk legitimation för detta uppdrag.

Att ta tjänst som psykolog via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som psykolog på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta psykologarbete i Trøndelag

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Trøndelag
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vbrpalq Lpgsrnd - Fapogxyrb
Tidsperiod
48-17 (2023)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Buht Ymesqvpymfg nq. bg Qgxmrdmyw
Region/kommun
Trøndelag/Hilugflun
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka