Vi söker psykolog till psykologbemanningsuppdrag i Uppsala

Trivs du med att arbeta självständigt och vill samtidigt utveckla din kompetens inom skola? Då är detta uppdrag något för dig!

Vi söker psykologer som är intresserade av att arbeta inom skola och framförallt arbeta med utredningar. Som psykolog inom skola möter du främst barn inom grundskola. Arbetet är omväxlande och ger stora möjligheter till att utveckla din kompetens som skolpsykolog.

Kommunen har behov av en psykolog med tidigare erfarenhet av skolverksamhet.

Psykologarbete hos Agila psykolog

Att arbeta som psykolog ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Uppsala en spännande plats för psykologtjänst

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som psykolog hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Glayol Rouzveh
Glayol Rouzveh / Teamchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wddtoe Itlnovi
Tidsperiod
48-52
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qmebssgsåsau aaged Wjgbjhi
Region/kommun
Uppsala/Obtgspt
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka