Agila söker psykolog till psykologbemanningsuppdrag i Västmanland

Nu söker vi dig, leg psykolog som vill ha ett givande handledningsuppdrag!

Till uppdraget söker vi en psykolog som kan bidra med sin kunskap och tidigare erfarenhet av denna typ av arbete. Du ska erfarenhet och kunskap inom handledningsområdet, hör av dig för mer information.

Detta uppdrag berör handledning, coachning och handledning/coachning av chefer.

Varför ta psykologarbete via Agila?

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, psykolog, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför psykologjobb i Västmanland?

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Konsultchef
Västmanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eutggcpayww Wåxakiæq Bsik
Tidsperiod
17-1
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iåjmfqæb iinb bdh ff Iæeiudåb
Region/kommun
Västmanland/Xåpewwæm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka