Agila söker psykolog till uppdrag i Västmanland

Söker du ett nytt uppdrag inom primärvården? Välkommen som psykolog till denna vårdcentral som erbjuder ett trivsamt och välkomnande arbetsklimat.

Just nu söker vi leg. psykolog på primärvårdsnivå i en omfattning på 100% under sommaren.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som psykolog på vårdcentral. För uppdraget bör du ha tidigare erfarenhet inom primärvård samt av journalsystemet Cosmic.

Psykologuppdrag hos Agila psykolog

Arbetet som psykolog hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Psykologjobb i Västmanland

Om Agila

Är du psykolog och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Västmanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pålcmngjwvw - Hckfchqrglkis
Tidsperiod
22-39
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nåeogssmgbrilwydete Fåmijhåh cag gc Aåbljfæo
Region/kommun
Västmanland/Ooqeagkdamnja
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka