Ledigt jobb för psykolog i Västra Götaland

Nu söker vid dig, leg. psykolog som vill ha ett uppdrag inom neuropsykiatriska utredningar på barn!

Vår uppdragsgivare söker dig som har minst 3 års tidigare erfarenhet av utredningsarbete och vill ta dig an utredningar i varierande omfattning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Att arbeta som psykolog via Agila

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Psykolog inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Psykologarbete i Västra Götaland

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa psykolog. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
JEQNG Xfbypvcqb - Tknæf
Tidsperiod
13-35
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lsnkmtpayiuckrm f Cxnåq
Region/kommun
Västra Götaland/Jvvæm
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka