Psykolog sökes till uppdrag i Västra Götaland

Nu söker vid dig, leg. psykolog som vill ha ett uppdrag inom neuropsykiatriska utredningar på barn!

Vår uppdragsgivare söker dig som har tidigare erfarenhet av utredningsarbete och vill ta dig an utredningar i varierande omfattning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Att jobba som psykolog via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som psykolog hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Att ta psykologtjänst i Västra Götaland

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
GWACM Cybnylilq - Vswåj
Tidsperiod
47-35 (2023)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kjygwqwqiemvoob a Ngkæf
Region/kommun
Västra Götaland/Ncjåd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka