Vi söker psykolog till uppdrag i Västra Götaland

Söker du ett nytt uppdrag inom primärvården? Välkommen som psykolog till denna vårdcentral som söker en psykolog för deltidsarbete.

Arbetet innefattar behandling av bl.a. ångest, depression och sömnsvårigheter.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som psykolog på vårdcentral. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för erbjuda en god vård till alla patienter.

Att ta psykologarbete som psykolog via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Psykolog hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som psykolog hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Psykologtjänst i Västra Götaland

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mcsqpkp Qåfdfmdrshe
Tidsperiod
1 (2023)-26 (2023)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ijqitoixiæxaw eT fieae Leknqmw
Region/kommun
Västra Götaland/Cnxalcæaawf
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka