Ledigt jobb för psykolog i Västra Götaland

Nu söker vi dig som vill ett spännande och stimulerande uppdrag som psykolog med teamansvar. Perfekt för dig som vill kombinera klinisk behandling, ledarskap, ansvar och verksamhetsutveckling!

Denna privata mottagning söker en psykolog på heltid med start efter sommaren. I arbetet ingår bl.a. behandlingsarbete, handledning av psykologkollegor och att säkerställa kvalitet. 

Du bör ha arbetat som legitimerad psykolog i minst 3 år och ha personlig lämplighet för att vara aktuell för uppdraget. Ej krav på tidigare erfarenhet av teamansvar.

Att arbeta som psykolog via Agila

Som psykolog hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Att ta psykologjobb i Västra Götaland

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sahar Neshad
Sahar Neshad / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fnfxxy scnkbwggjb n Qæmqoejs
Tidsperiod
31-19 (2024)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jbfpn Axcdaptvr hg hhi ec Hæjrdted
Region/kommun
Västra Götaland/Mæyjcdoj
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka