Psykolog sökes till arbete i Västra Götaland

Nu söker vi dig, leg psykolog som vill ha ett givande handledningsuppdrag!

Till uppdraget söker vi en psykolog som kan bidra med sin kunskap och tidigare erfarenhet av denna typ av arbete. Du ska ha arbetat med handledning tidigare och inneha handledarutbildning för att vara aktuell för detta uppdrag.

Hör av dig till din närmsta kontaktperson på Agila för mer information.

Psykologjobb hos Agila psykolog

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, psykolog, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Psykologarbete i Västra Götaland

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ronja Pettersson
Ronja Pettersson / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fpytulyokgx Næblmxpnu Yctl
Tidsperiod
18 (2024)-39 (2024)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ræupsgohd Rfyv gcehd Qåqesran
Region/kommun
Västra Götaland/Iåefwyvg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka