Psykolog sökes till arbete i Västra Götaland

Trivs du med att arbeta självständigt och vill samtidigt utveckla din kompetens? Då är detta uppdrag något för dig!

Här arbetar man i team för att erbjuda bästa möjliga vård till alla patienter. Som psykolog möter människor i alla åldrar och olika typer av livssituationer. Arbetet är omväxlande och ger stora möjligheter att utveckla din kompetens.

Hälsocentralen har behov av en psykolog med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Att ta uppdrag som psykolog via Agila

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Psykolog inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Västra Götaland en spännande plats för psykologjobb

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Glayol Rouzveh
Glayol Rouzveh / Teamchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Imnwdk Wåersk Gæwqhwrk
Tidsperiod
48-52
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jjå erkåpfe i fcdci Eæhkubgq
Region/kommun
Västra Götaland/Dåcbmgls
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka