Vi söker psykolog till uppdrag i Västra Götaland

Konsult sökes för spännande uppdrag för IF-utredningar åt Grundskoleförvaltningen.

Som konsult kommer du att möta patienter som behöver IF utredningar. Utredningar fokuserar på elevens psykosociala och emotionella välmående. Samarbetet inkluderar regelbundna möten med lärare och vårdnadshavare för att skapa anpassade stödåtgärder. God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta inom en mångprofessionell miljö är viktigt. Erfarenhet av skolpsykologiskt arbete och kunskap om aktuella riktlinjer för IF-utredningar är ett krav. Egen lokal är ett krav.

De söker dig med ett genuint intresse av skolans värld. Erfarenhet av liknande arbete är önskvärt.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som psykolog

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som psykolog, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Psykologtjänst i Västra Götaland

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ronja Pettersson
Ronja Pettersson / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sæeyxyglg Aglo Qwgykædiri
Tidsperiod
2-49
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
j j r
Region/kommun
Västra Götaland/Wåpjvyqu
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka