Psykolog sökes till tjänst i Västra Götaland

Konsult sökes för spännande uppdrag för IF-utredningar åt Grundskoleförvaltningen.

Som konsult kommer du att möta patienter som behöver IF utredningar. Utredningar fokuserar på elevens psykosociala och emotionella välmående. Samarbetet inkluderar regelbundna möten med lärare och vårdnadshavare för att skapa anpassade stödåtgärder. God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta inom en mångprofessionell miljö är viktigt. Erfarenhet av skolpsykologiskt arbete och kunskap om aktuella riktlinjer för IF-utredningar är ett krav. Egen lokal är ett krav.

De söker dig med ett genuint intresse av skolans värld. Erfarenhet av liknande arbete är önskvärt.

Varför ta psykologjobb hos Agila?

Som psykolog hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför psykologtjänst i Västra Götaland?

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som psykolog hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ronja Pettersson
Ronja Pettersson / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Båymdwvpf Lpox Ovpqnæxfbp
Tidsperiod
1 (2024)-49 (2024)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
n c k
Region/kommun
Västra Götaland/Wåfnyave
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka