Bemanningstjänst för psykolog i Västra Götaland

Erfaren Psykolog Specialiserad på IF-utredningar;

Vårt team söker en engagerad psykolog med gedigen erfarenhet för att utföra 45 IF-utredningar under det kommande året. Vi värdesätter tidigare arbete inom området och ser fram emot att välkomna en passionerad individ till vårt team.

För mer information om uppdraget är du varmt välkommen att höra av dig.

Att arbeta som psykolog via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som psykolog hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Psykologjobb i Västra Götaland

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ronja Pettersson
Ronja Pettersson / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pgnåp Ijin Jtthvævyjd
Tidsperiod
1 (2024)-52 (2024)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
P U U
Region/kommun
Västra Götaland/Jylæo
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka