Bemanningstjänst för psykolog i Västra Götaland

Nu söker vi dig, leg. psykolog som vill ha ett givande uppdrag inom elevhälsan!

Till uppdraget söker vi nu en psykolog som kan bidra med sin kunskap och erfarenhet. Här erbjuds du ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att bredda din kompetens. Uppdraget kommer innebära handledning/konsultation för skolans personal, utredningar och bedömningar av elever i syfte att gynna elevernas utveckling och lärande.

Du arbetar på såväl individ- som grupp- och organisationsnivå med hälsofrämjande, förebyggande och åtgärdande insatser.

Att ta tjänst som psykolog via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Psykolog hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som psykolog hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta psykologtjänst i Västra Götaland

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Msxsk Htuuhi, Dbsxfænsjv
Tidsperiod
35-37 (2026)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iipldyågcåddt b dfafb Pejnd
Region/kommun
Västra Götaland/Ttcst
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka