Agila söker psykolog till uppdrag i Västra Götaland

Nu söker vid dig, leg. psykolog som vill ha ett uppdrag inom neuropsykiatriska utredningar på barn/vuxna!

Vår uppdragsgivare söker dig som har minst 3 års tidigare erfarenhet av utredningsarbete och har utbildning och erfarenhet inom ADOS.

Stor del av arbetet kan ske på distans men utförande av testning sker på mottagningen.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som psykolog

Att arbeta som psykolog ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Psykologjobb i Västra Götaland

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
TXXRK Mfmoewcbn Iogotkd - YT
Tidsperiod
33-52
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ebrmsgdtyicvnutf g-i bhdda Kgqæs
Region/kommun
Västra Götaland/Dugåi
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka