Vi söker psykolog till psykologbemanningsuppdrag i Västra Götaland

Nu söker vid dig, leg. psykolog som vill ha ett uppdrag inom neuropsykiatriska utredningar på barn!

Vår uppdragsgivare söker dig som har minst 3 års tidigare erfarenhet av utredningsarbete och vill ta dig an utredningar i varierande omfattning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Att ta psykologtjänst som psykolog via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som psykolog med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Varför psykologuppdrag i Västra Götaland?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
MRGJW Dhfckruru - Ymlæd
Tidsperiod
21-35
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bsaarlwlwjptsmy c Nvwåw
Region/kommun
Västra Götaland/Nrkår
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka