Vi söker psykolog till uppdrag i Västra Götaland

Söker du ett nytt uppdrag inom primärvården? Välkommen som psykolog till denna vårdcentral som söker en psykolog för deltidsarbete.

Arbetet innefattar behandling av bl.a. ångest, depression och sömnsvårigheter.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som psykolog på vårdcentral. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för erbjuda en god vård till alla patienter.

Att arbeta som psykolog via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som psykolog hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta psykologjobb i Västra Götaland

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som psykolog hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Omxobtj Gåxaarcrstt
Tidsperiod
5-26
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dugxqpckkæbaq aP ddhcg Lhmjiwp
Region/kommun
Västra Götaland/Hxheahænldf
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka