Agila söker psykolog till psykologbemanningsuppdrag i Västra Götaland

Trivs du med att arbeta självständigt och vill samtidigt utveckla din kompetens? Då är detta uppdrag något för dig!

Här arbetar man i team för att erbjuda bästa möjliga vård till alla patienter. Som psykolog möter människor i alla åldrar och olika typer av livssituationer. Arbetet är omväxlande och ger stora möjligheter att utveckla din kompetens.

Hälsocentralen har behov av en psykolog med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Att ta psykologarbete som psykolog via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som psykolog med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Psykologjobb i Västra Götaland

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som psykolog på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Peter Nilsson
Peter Nilsson / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Guhwjo Råwaxu Uæjflqhu
Tidsperiod
9 (2023)-52 (2023)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fyæ ivqåoml g hccda Iæsqbaga
Region/kommun
Västra Götaland/Håkwoyyk
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka