Psykolog sökes till jobb i Västra Götaland

Nu söker vi dig, leg psykolog som vill ha ett givande handledningsuppdrag!

Till uppdraget söker vi en psykolog som kan bidra med sin kunskap och tidigare erfarenhet av denna typ av arbete. Du ska ha tidigare erfarenhet inom handledning.

Detta uppdrag berör handledning inom öppenvård, man bör därför ha erfarenhet av handledning för klinisk personal.

Att ta tjänst som psykolog via Agila psykologbemanning

Trivs du med att arbeta som psykolog men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för psykolog som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Varför psykologuppdrag i Västra Götaland?

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Gabriella Serindal
Gabriella Serindal / Tf. Teamchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mpxdmfbsnhi hlowaruuy
Tidsperiod
4-3 (2024)
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oaadp aeeåtxj eb aha ee Uædttlew
Region/kommun
Västra Götaland/Dæewgmef
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka