Agila söker anestesisjuksköterska till uppdrag i Ängelholm

Söker du ett nytt uppdrag och är redo för en ny utmaning? Denna operationsverksamhet söker nu fler medarbetare.

Operationsavdelningen huvudsakliga verksamhetsområden är anestesi- op-, akut- och traumasjukvård. Uppdraget kommer att omfatta sedvanligt arbete som sjuksköterska på operationsavdelning.

Arbetsuppgifterna är sedvanliga på en operationsavdelning.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta sjuksköterskejobb via Agila?

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta sjuksköterskearbete i Ängelholm

Ängelholm är en kuststad, vackert belägen i nordvästra Skåne. På somrarna är Ängelholm en turiststad och det som lockar mest är den 6 kilometer långa sandstranden utanför staden. Kommunen upplevs av många som den perfekta boendeorten. Med sitt läge vid västkusten i den händelserika Öresundsregionen och med skog och hav alldeles inpå husknuten, lever man gott här. Ängelholm bjuder både på härlig shopping och bra restauranger. För den konstintresserade finns här också många ateljéer och gallerier att besöka. Ett känt ansikte från Ängelholm är sångerskan Jill Johnson.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Ängelholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æxsmcdfnye rvtkxdu Urrupwod qgi Bmamitmgm
Tidsperiod
47-12 (2023)
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad), Anestesi (erfarenhet), Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kvaimaåvsyuplkætij hI Ålhgyniwx
Region/kommun
Skåne/Ängelholm
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka