Agila söker distriktssjuksköterska till uppdrag i Ånge

Denna väletablerade vårdcentral söker en sjuksköterska till sin verksamhet.

Verksamheten har behov av en sjuksköterska med minst 2 års tidigare erfarenhet som distriktssköterska.

Här får du ett flexibelt och stimulerande arbete där du möter patienter med olika sjukdomstillstånd. På vårdcentralen finns en samlad kompetens av olika yrkesgrupper och tillsammans arbetar ni för att ge bästa möjliga vård.

Detta uppdrag innefattar sedvanliga uppgifter för en sjuksköterska på vårdcentral. Det kan vara allt från såromläggningar, enklare medicinering samt vaccinationer.

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag hos Agila?

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som distriktssjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varför sjuksköterskejobb i Ånge?

För länge sedan var Ånge glest befolkat och de främsta sysselsättningarna var jakt och jordbruk. Men vid 1877 när man byggde ut järnvägen blev Ånge en viktig knutpunkt och växte till ett stationssamhälle. Naturen i Ånge är otroligt vacker och här är friluftsaktiviteter stort. Jämtgavelns är ett 3000 hektar stort naturreservat som ligger norr om sjön Torringen. Här kan man tälta, fiska och vandra i skogen. Vikbron är med sina 133 meter Sveriges längsta träbro. Den byggdes 1887-88 i protest mot den tullavgift som skulle betalas för den dåvarande bron. Bron är unik i sitt slag och är idag ett byggnadsminne som absolut är värt att åka ut och titta på om man är i kommunen.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Ånge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åitn PC
Tidsperiod
30-34
Efterfrågad kompetens
Distriktsjuksköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mrhxorjec i abgib Ævfu
Region/kommun
Västernorrland/Ånge
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka