Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Årjäng

Verksamheten söker nu efter dig som är redo för en ny utmaning och vill ha ett utvecklande arbete inom vården. Som anställd hos denna verksamhet blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda en högkvalitativ vård till invånarna.

Uppdraget innefattar sedvanliga arbetsuppgifter inom hemsjukvården såsom medicinsk omvårdnad, bedömning av behov och hälso- och sjukvårdsinsatser mm.

Erfarenheter av liknande arbete efterfrågas.

Om detta uppdrag låter intressant tveka inte med att att skicka in en ansökan idag!..

Varför ta sjuksköterskeuppdrag hos Agila?

Trivs du med att arbeta som sjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Att ta sjuksköterskearbete i Årjäng

Vid gränsen till Norge i härliga Värmland hittar du kommunen Årjäng. Kommunen ligger centralt placerad nära E18 mitt emellan Karlstad och Oslo vilket gör att du har nära till två större städer. I Årjäng finns ett stort utbud av naturnära aktiviteter. Paddla, vandra, cykla, rid eller fiska, välj det som du tycker om bäst! Här hittar du också Svergeis vackraste travbana, Årjängstravet. På somrarna hålls här många spännande lopp. Årjängstrollet är kommunens kändis och föddes 1972. Det är ett 8 meter högt och 3,5 meter brett trätroll som kommit till från inspiration från Tore Skogmans saga och skiva ”Årjängstroll”.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Hanna Fugel
Hanna Fugel / Konsultchef
Årjäng
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åssæmj omlgdu
Tidsperiod
27-28, 31-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aåyqeevjåeqb h hfibg Æeyæjc
Region/kommun
Värmland/Årjäng
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka