Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Örebro

Till denna enhet sökes en sjuksköterska gärna med erfarenhet av äldreomsorg.

Arbetstider: Schemalagd arbetstid på 100 %.Möjlighet till förlängning.

Arbetstider utifrån verksamhetens behov (dag, kväll, helg).

Är du intresserad av uppdraget så hör av dig så berättar vi mer.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som sjuksköterska.

Örebro en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dæxmkxebvnldqkmm
Tidsperiod
39-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pgxgswagaeo b gha cf Åhjtey
Region/kommun
Örebro/Ævbyhb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka